Slørede mennesker i fjernsynet

dec 17, 2022 | Diverse

Lad os gå ind i en scene: Det er blevet fredag, og du har spist en lækker aftensmad, familien var for en gangs skyld samlet, og da opvasken er klaret, smider du dig i sofaen for at se det, der nu lige dukker op. Men da du endelig får dig sat til rette og får valgt en kanal, svømmer billederne rundt for øjnene af dig. Ja, du kan godt se, at det er mennesker, og der er et træ, men træets blade ligner en mudret masse af grøn, og du gnider dine øjne for at fokusere. Det er ikke første gang. Sådan har det faktisk været i et halvt års tid. Alle siger det, men du bliver ved med at benægte det. Måske du skulle bestille en synstest?

Optiker i Odense eller…

Hvis man har været vant til et perfekt syn hele livet, kan tanken om at overgive sig til et brillestel være utroligt skræmmende. Det er ikke bare at kapitulere til ungernes irriterende kommentarer om, at man kniber øjnene sammen, når man læser avis, men det er ligeså meget at overgive sig til tidens gang, alderen og forandringer, man ikke kan styre. Men hvis du giver dig selv lov til at købe et flot brillestel, skal det hele nok gå. Find din brille hos Crosseyes Odense eller anden lokal optiker, som står klar til at hjælpe.

Pas på dig selv

Selvom ungerne driller, og din forfængelighed skriger nej, er det ufornuftigt at holde sig fra et synstjek, hvis man mistænker synet for at være svækket. Hvad enten du skal bruge læsebriller, kørebriller eller et brillestel til alle timer, er der en god grund til det, som også sparer dig for misforståelser eller overseelser, der kan ende galt. Så se det aldrig som et nederlag, når du skifter look. Det er en ny start med et nyt syn på tilværelsen.