3 gode råd til den nybagte forælder, som gør hverdagen lettere

dec 12, 2022 | Mor og far

Har du lige fået en nyfødt? Er hverdagen blevet lidt hård at komme igennem en gang imellem? Der er mange, der føler sig en anelse modløse med en baby – og det er helt normalt! Der findes ingen opskrift, som man kan følge. Heldigvis er der megen hjælp at finde både i bøger, på internettet og blandt venner og familie.

Babyen skal have ordentlig søvn

Det er alfa og omega, at din baby får den rette mængde søvn samt faktisk får god mulighed for dette. En træt baby er heller ikke et sjovt selskab. Dog kan det være svært at finde tålmodigheden til at vugge sit barn i søvn hver dag – men her er en slyngevugge altså din bedste ven. Med hængevugger får du den hjælp, du søger. Slyngevuggen vugger din baby til ro og omfavner den. Det gør din hverdag lettere, da du nu kan pusle rundt og gøre andre hverdagsting, mens babyen ligger og bliver vugget.

Søg ud

Det er også værd at nævne, at det er helt okay at søge hjælp! Det kan for eksempel være dine egne forældre eller andre familiemedlemmer, men også venner. De vil med garanti gøre, hvad de kan for at hjælpe og give gode råd, og det er mere end ok at gøre det.

Det er okay at tage en pause

Det sidste gode råd er, at det er helt i orden at tage en pause. Ellers løber energien helt ud, og det vil skade mere i sidste ende end gavne. I denne situation er en massagestol et oplagt sted at tage en pause og slappe helt af. Både du og dine muskler er helt sikkert trætte efter alle vækningerne i løbet af natten, og her gør en massagestol virkelig underværker. Så sæt dig ned og slap af og tag en velfortjent pause.