Ønsker du at komme i form efter graviditen?

dec 1, 2022 | Diverse

Graviditeter er ofte lig med, at kroppen helt naturligt ændrer sig. Under din barsel er der måske ikke så meget tid til at få passet træningen, hvilket ligeledes er helt normalt. For nogle er det måske heller ikke det vigtigste, hvor det for andre kan være en prioritet. Hvis du er typen, som ønsker at gøre noget godt for dig selv og komme tilbage til din form, så kan FTO være en mulighed. Har du brug for konkrete råd til, hvorledes du kan få dine sunde vaner tilbage? Så kan du i hvert fald læse med her, måske der er hjælp at hente!

Når træning og fysioterapi er under ét og samme tag

Træning ligger for nogle under rygraden. Måske har du trænet hele dit liv og er derfor udmærket inde i, hvordan din træning og motion skal tilrettelægges. Andre har måske brug for råd og vejledning. Nogle kan også have gener fra en graviditet, eksempelvis ryg- og lændesmerter. Mulighederne er mange, men en ting er sikkert. Hvis du har tid og lyst, og hvis motivationen er at finde – Kom i form med FTO. Herved vil du altså kunne kombinere din daglige træning med behandling gennem fysioterapi hos FTO.

Skal holdtræning være mødregruppens næste projekt?

Vaner og rutiner i forhold til træning er en meget individuel proces. Nogle har det bedst med at træne selv, hvor andre finder fællesskabet som en støtte – eksempelvis under en barsel. Måske det er mødregruppens næste fælles projekt? Hvad end du er til, kan du gøre begge dele hos et sted som FTO. Der kan du både gå i fitness, og der er mulighed for holdtræning. Hvis du er til meditativ træning, er yoga ligeledes en mulighed. Det er fordelene ved fitnessabonnement. Mange steder kan man nemlig kombinere mulighederne for både fri fitness og holdtræning eksempelvis.