Prewalker sko sikre comfort

okt 11, 2022 | Familie, Uncategorized

Sko til børn, der er på vej til at gå, er den bedste type sko til din baby, når han eller hun begynder at udforske verden til fods. Prewalker-sko giver dit barn de bedste betingelser for motorisk udvikling ved at give støtte uden at forstyrre den naturlige bevægelse og vækst. Sålerne er tynde, så jorden kan mærkes gennem sålen, hvilket giver barnet mulighed for at udvikle en bedre føling og balance. Hvis du f.eks. går ind på en begyndersko fra Bundgaard, er der en super fin video lidt nede på siden, der viser dig, hvad du skal overveje, når dit barn skal have sine første sko. Prewalker sko er en vigtig del af at hjælpe dit barn med at udvikle sig ordentligt og nå alle deres milepæle.

Giv dit barn en kvalitets sko gennem Prewalker sko

En begyndersko bør ikke have nogen støtte til fodbuen, men en blød og fleksibel sål og en støttende hælkappe. Skoen skal være rummelig og sidde godt fast på foden, så foden får de bedste betingelser for at udvikle sig frit. Hvis du har valgt en god babysko, vil dit barn hurtigt finde tricket med at gå. Hos Woden er det også meget vigtigt, at en prewalker til baby er lavet af naturlige materialer og med bæredygtighed og miljø for øje. Deres sko er lavet af økologiske materialer og læder af høj kvalitet. Derudover er deres såler lavet af kork, som giver en god stødabsorbering.

Prewalker sko er med til at sikre dit barns udvikling

Børns første sko, også kaldet begyndersko eller sko til at lære at gå, er en vigtig del af et barns udvikling. De skal være komfortable, have en bred, naturlig pasform og kunne justeres, så de kan vokse med barnet. En god børnesko skal også have skridsikre og fleksible såler og en fast hælkappe, der giver stabilitet. Gå efter en sko, der er behagelig og støttende, men som stadig giver dit barn mulighed for at bevæge sig frit, mens det lærer at gå. Den bedste begyndersko er en sko, der giver god støtte og plads til, at dine tæer kan brede sig helt ud i skoen. Små børn har som regel en lille fedtpude under foden, hvilket gør fodsålen flad. Så længe barnet har denne fedtpude, er der ikke behov for en svangstøtte i en børnesko. En lille svangstøtte kan dog være med til at løfte foden lidt, så tæerne spredes ud i skoen, men det er vigtigt, at svangstøtten ikke er for høj, før barnet har udviklet sin egen svangstøtte. Dette sker normalt i 2-3 års alderen.