Bliv en del af det populære That’s Mine univers

sep 27, 2022 | Legetøj

That’s Mine er et unikt mærke, der tilbyder smukke og individualiserede møbler til børneværelser og børneværelser. Alle deres produkter er lavet med kærlighed og omhu, og de er altid på udkig efter nye måder at gøre deres produkter endnu mere specielle på. That’s Mine er det perfekte sted at finde unikke gaver til babyer og børn, og deres produkter vil helt sikkert bringe et smil frem på læben.

Denne sommer er der skabt en særlig limited edition af et kløverprint, der repræsenterer That’s Mine nye univers. Den nye kollektion er stille, men drømmende, enkel, men aldrig almindelig. Alle produkter er skabt i bløde og legende farver for at udtrykke den naturlige, romantiske, skandinaviske følsomhed. Der er blevet lagt hjerte i hvert enkelt design, og skrabelodskollektionen er fuld af vores yndlingsprodukter i et romantisk nordisk design – perfekt til at skabe magiske øjeblikke.

That’s Mine lader fantasien komme til virkelighed

That’s Mine er inspireret af barndommens magi og børns finurlige universer. Virksomheden stræber efter at skabe produkter, der giver børn lyst til at lege længere, samtidig med at de gør forældrenes liv lettere. That’s Mine fejrer hverdagen og ser hverdagen som et eventyr. Alle virksomhedens designs og ideer er inspireret af børns fantasifulde verden, og hvordan de bliver inspireret af verden omkring dem. That’s Mine er et sted, hvor kreativitet og fantasi kommer til live.

That’s Mine er blevet kendt i hele verden

Er du først blevet glad for That’s Mine produkter, så er her en god nyhed. Der er mange, mange forskellige produkter i deres bagkatalog. Fra badetøj til wallstickers til børneværelset. Der er utrolig mange forskellige produkter at vælge mellem, som alle sammen har det sjove og drømmende look for øje. Der er ingen tvivl om, at dette er That’s Mine helt store mission med produkterne. En kontinuerlig udfordring af børnenes fantasi og evne til at drømme, er kommet i højsæde hos fabrikanten, som heldigvis også laver alle deres ting i meget høj kvalitet.

That’s Mine er blevet en kæmpe succes i hele Europa, hvor der nu findes forhandlere og hele kontinentet. Også i Asien har det fået øjnene op for dette danske mærke, som har gået sin sejrsgang i Singapore og Kina.

Du finder selvfølgelig også That’s Mine i et juletema, som helt sikkert kommer til at dominere mange hjem i den kolde tid. Kollektionen byder på både tøj, snemus og juletræ i filt.